Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

marți, 16 iunie 2015

Cum sa-ti pastrezi bronzul de la an la an :)


 In sezonul de vara pe langa tendintele sezoniere de moda se mai poarta si bronzul. Cand zic bronz ma refer la o culoare a pielii  cicolatie, nu ma refer la  arsuri sau acel bronz inestetic de sunte de ore de  solar. Cum sa faci ca bronzul sa-ti reziste peste vara?! Gomajul este bun, dar nu atat de bun pe timp de vara. Prin gomaj intelegem un procedeu de curatare profunda a pielii. Eu din propria experienta recomand gomajul dar nu in exces si nu foarte dur si apasat.  Pe timp  de vara eu il evit, il folosesc doar daca ma "cojesc" inestetic si este nevoie.
 De ce nu-l recomand vara? ! Vara pielea expusa la soare devine mai sensibila,  iar prin gomaj nu faci altceva decat sa -ti creezi dureri si sa-ti stergi la propriu bronzul. Foloseste vara gomajul doar daca este nevoie. In timpul dusului nu-ti agresa pielea curat-o prin miscari delicate si fine. Hidrateaza-te cu crema dupa fiecare dus . Fa dus dupa la cel putin 1 h, dupa expunerea la soare . Astefel  pielea are timp sa-si inchida porii  si sa nu se  mai  "cojeasca". Incearca aceste mici trucuri si vei vedea ca bronzul tau va rezista mai mult.
 Alt truc pe care trebuie sa-l aplici este sa iti pregatesti pielea pentru bronzare. Cum se face asta?
 Foarte simplu. In Mai luna dinaintea sezonului de vara, fa-ti  gomaj sa-ti cureti pielea de impuritati si celulele  moarte. Apoi o sedinta sau 2 de solar sunt binevenite. In functie de tipul de piele pe care il ai  alegi cate minute sa stai la solar. Oricum pentru inceput chiar daca ai un ten masliniu alege maxim 10 minute. Dupa ce ti-ai pregatit pielea cu ajutorul solarului , vei vedea ca bronzul tau natural va fi mai uniform si mai rezistent  daca urmezi pasii de mai sus. Eu sunt o persoana care reusesc sa-mi pastrez bronzul de pe un an pe urmatorul aplicand pasii de care v-am vorbit. Un alt ajutor pentru un bronz wow este crema pentru bronzat "Piz Buin"  . Din punctul meu si al altora de vedere,( care o stiu) , este cea mai buna crema pentru bronzat.  O gasesti mai mult in farmacii sau pe internet, are un pret mai ridicat dar rezultatele sunt pe masura.

                                                                                  Te pup cu stil :







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu