Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

luni, 29 iunie 2015

Domnilor : sandalele barbatesti un "must have " in sezonul cald :) !


   Asa cum doamnele au articole si accesorii must have, la fel si domnii au articole si accesorii must have. Despre o parte dintre  aceste articole destinate barbatilor am mai vorbit in articolele anterioare. Astazi m-am gandit sa vorbesc despre sandaua barbateasca.  Sunt putini barbati care stiu sa poarte sandalele  sau cel putin sa le agreeze. Am  vorbit cu barbati despre acest  subiect iar raspunsul a fost direct si sec : nu-mi plac , arata ca niste tractoare sau vesnicul "nu-mi sta bine".
    De ce recomand  sandalele  ? Pai  in primul rand este vara, cald, piciorul sau mai bine zis laba piciorului are nevoie sa se aeriseasca  dupa mai bine de 9 luni de sosete, bocanci , etc. Da stiu ca ai putea sa zici pai port slapi in locul sandalelor, deoarece pur si simplu zici pas sandalelor pentru ca in viziunea ta sandalele sunt asa :


 sau mai groase mai late si mai "taranesti" din vorbele unora cu care am discutat subiectul :)
 Ei bine nu e chiar asa. Eu iti reomand sa-ti cumperi sandale sa le porti la fel cum ai purta si o pereche de expadrile, se gasesc  multe modele , fine frumoase si racoroase pentru piciorul tau. Odata ce ti-ai gasit modelul si te-ai obisnuit cu vederea la degetele o sa vezi ca este posibil sa nu mai iesi din ele. O sa vezi ca vin foarte bine in multe tinute, sunt comode, nu-ti mai transpira piciorul si sunt usor de incaltat :). Domnilor purtati vara sandale sunt stilish, cool si benefice sanatatii :) Din  imaginile de mai jos te poti inspira :)


 Te pup cu stil :)










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu