Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

marți, 21 aprilie 2015

Forma corpului si stilul

         Buna, am creat acest blog "Fashion Harmony", pentru a descoperii armonia modei si ceea ce inseamna de fapt. Primul lucru de retinut este analizarea propriei forme a corpului.
          Toate ne dorim sa aratam ca si modelele de pe podiumurile de moda si din reclame, dar ceea ce putine stiu ca pentru o poza super wau din reviste se cam retuseaza ....
          O sa incep prin a discuta in parte fiecare tip de silueta. O sa te ajut sa-ti descoperi tipul si cum sa-ti pui in valoare ce trebuie si cum sa ascunzi ceea ce nu trebuie vazut.
          Pentru un look impecabil trebuie sa iei in considerare : croiul , in functie de forma corpului tau, dar si materialul . Materialul conteaza foarte mult , el poate adauga kg in plus sau sa ascunda kg in plus.
         Din imaginea de mai jos iti poti da seama care este tipul tau de corp
            Avem patru tipuri de corp in imagine , mar, drept, para si clepsidra    
            Tipul mar:
                          -umeri largi
                          -bust mediu sau plin
                          -talie plina si nedefinita
                          -picioare subtiri
                          - talia este adesea scurta 
      Daca te recunosti uite ce iti recomand : bluze cu forme drepte pentru alungirea si subtierea corpului. Alege fuste si pantaloni care iti vor sublinia soldurile inguste  si creeaza punctul de atractie asupra picioarelor.

        Pantaloni
        Alege pantaloni drepti ingusti, cu talie fara pliuri ce pornesc din dreptul taliei naturale sau joase ( sub buric), de preferat fara betelie sau cu o betelie ingusta. 
            Lungimea pantalonilor este foarte importanta , alege pantalonul drept cu o lungime ce atinge varful pantofului. Dar ai grija sa nu fie nici prea lungi deoarece se aduna si scurteaza linia piciorului iar noi nu vrem asta .
       Blugii: Iti recomand blugi drepti tip croiului de pantaloni de mai sus sau in denumirea proprie (semi evazat).
       Pantaloni 3/4 : daca iti plac  alegei pe cei dintr-un material tare ca sa-si mentina forma, evita materialele moi .Lungimea sa fie intre mijlocul gambei si glezna.
            Incearca tonuri intense si imprimeurile de dimensiune medie si culoare apropiata. Pentru acest tip de look poarta camasi si tricouri cambrate, un articol supradimensional adauga multe kg.
           Pantaloni scurti: incearca pantaloni scurti fara pliuri in talie 
             Materialele recomandate pentru tine sunt : lana usoara sau elastica ,jerseul mat, denimul, twilul elastic, panza tare de matase si panza tare de in.
        Pantaloni scurti : poarta bermude, pantaloni drepti fara pliuri in talie. 

      Fustele 
      Dreapta: daca iti alegi o fusta dreapta ai grija ca betelia sa fie mica minima sau deloc, lungimea pana la genunchi iar daca esti mignona ridica tivul cu 3-5 cm mai sus pentru lungirea picioarelor.
      Fusta-pantalon: daca iti plac alegele pe cele  din material tare si usor elastice, materialul trebuie sa-ti accentueze formele nu sa te stranga, denimul subtire elastic, amestecuri de in.
    Tubulara : alege tipul fara betelie sau cu una minima cu mici pense pentru lejeritate, o poti combina cu o camasa tunica , cambrata si cu tocuri inalte.
     Evazata: daca iti place trebuie sa alegi un model usor evazat dor din materiale cu drapaj cu lungime pana la genunchi sau imediat dedesupt.
       Plisata: alege o lungime pana la genunchi din bumbac sau matase tare.

 In articolele urmatoare iti voi spune ce tip de bluze ti se potrivesc dar si trucuri pentru un stil cat mai cool .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu