Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

marți, 6 octombrie 2015

CUM SA AI NUNTA IDEALA STILULUI TAU 3 (Marturiile)

 

    Ce sunt marturiile si care este scopul lor la o nunta?! Daca nu ai mai fost  niciodata implicata direct in organizarea unei nunti , probabil la propia nunta o sa alfi si o sa inveti multe lucruri noi :) Ce sunt marturiile si de ce se fac cadou la nunti si botezuri! Marturiile  sunt o veche traditie din zona tarilor mediteraneene si a celor din Europa Centrala, de a oferi un mic cadou  fiecarei familii sau persoane invitata la receptii pentru ocazii speciale ( nunti, botezuri, aniversari)
    Marturiile sunt mici cadouri oferite familiei si prietenilor de miri ( la nunta)  sau parinti  ( la botez) , drept recunostinta pentru sprijinul si sustinerea lor.
    Ca baza marturiile erau din migdale  glazurate ( bomboanele glazurate din ziua de azi :). Rolul lor este de a spune "Multumim" intr-un mod simbolic , dar si ca suvenir .
 Modelele si formele marturiilor s-au modificat de-a lungul timpului. In zilele noastre poti sa-ti alegi marturiile care se potrivesc evenimentului tau , nu neaparat " clasicele bomboane glazurate".
  In functie de stilul nuntii dar si de  buget iti alegi marturiile. Poti sa le cumperi deja facute sau sa le personifici , sau sa le faci chiar tu. Daca nunta ta nu are multi invitati iar tu vrei sa mai scapi de cheltuieli, atunci iti recomand sa-ti confectionezi  propriile marturii.
   Probabil te intrebi cum . E usor sa zici dar e greu sa faci, Iti recomand sa te inspiri de pe internet , sigur gasesti tutoriale explicite . Iti recomand sa cauti pe youtube filmultete in care o sa vezi pas cu pas toata treaba . Eu in imaginile de mai jos o sa-ti arat cateva idei de marturii ( facute manual) , care daca iti plac poti sa le confectionezi chiar tu :)              











   Dupa cum vezi ideiile sunt multe si unele chiar foarte simple si de mare efect. Ai incredere in tine, cerceteaza un pic si ai sa vezi ce minuni ies din mainile tale.  Pana data viitoare cand vorbim de verighete , TE PUP CU STIL :) !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu