Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

miercuri, 23 septembrie 2015

CUM SA AI NUNTA IDEALA STILULUI TAU (Costumul de mire) 3


    Astazi continuam cu nunta ideala stilului  tau; alegerea costumului de mire. Asa cum noi femeile avem mai multe modele de rochii mireasa, la fel si barbatii au de unde alege. Sa enumeram accesoriile unui  mire :
-cravata, papion sau lavaliera, esarfa
-curea, bretele, brau
-vesta, butoni, batista buzunar....etc

Acestea sunt accesoriile de baza, dar tinuta se completeaza pe stilul sau gustul fiecaruia. Poti purta ceasul la mana sau mai chic un ceas de buzunar.
Tinutele pentru mire sunt : - Smoking
                                            - Frac
                                            - Redingota
                                            - Sacou + pantalon

Alege tinuta care ti se potriveste, daca nu sti ce si cum ,citeste articolele mele despre sacou si alegerea lui , sau te poti inspira de pe internet si reviste. Detaliile cele mai importante sunt : numarul sacoului sa fie pentru tine. Il poti gasi de-a gata sau sa-i faci ajustari, depinde de tine si unde cauti. Pentru barbati recomand sa incerce magazinele APACA , au foarte multe modele , retusul se face pe loc , iar preturile sunt medii si foarte ok. Nu uita ca APACA inca produce pentru firme mari si se bazeaza pe export. Acolo gasesti totul intr-un loc pentru un mire, incepand cu butonii si terminand cu pantofii.
 Felul in care sa-ti alegi sacoul il gasesti in articolele mele foarte explicit. Alta greseala majora pe care o fac barbatii este lungimea pantalonilor si croiul lor. Mai intai sa vorbim despre lungimea pantalonului   (gasesti mai explicit totul in articolele mele despre barbati) , domnilor cracul pantalonului trebuie sa pupe pantoful, nu sa-l acopere sau sa ai glezna la vedere. Croiul pantalonului il alegi in functie si de forma picioarelor tale. Daca iti permiti sa porti tipul slim este ideal, altfel alege un croi intre slim si mai larg dar sa fie conic.
  Atentie la lungimea manecilor sacoului, camasa depaseste  cu un deget , max 2 lungimea sacoului iar butonii dau un aer aristocrat , asa ca ii recomand cu drag :)
  Ca sa ai un look wow trebuie totul sa fie impecabil , incepund cu frizura , manichiura , pantof.  Alegerea nuantelor costumului iti apartine, dar tine minte ( less is more) mai putin e mai bine, adica decat sa te incarci ca un pom de craciun, pune doar bazele dar corect echilibrate si corect alese ca si masuri , iar tinuta o sa fie wow.
 In articolele viitoare o discutam despre marturii si alegerea sau confectionarea lor :)
 Din imaginile de mai jos te poti inspira :) Te astept pe blog si te pup cu stil :)















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu