Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

miercuri, 27 mai 2015

Accesoriile masculine ( care sunt si cum sa le porti ) !

 Asa cum noi avem accesorii si chiar foarte multe, asa si barbatii au parte de accesorii care imbunatatesc  si infrumuseteaza o tinuta. Astazi m-am gandit sa fac o lista cu accesorii pe care trebuie sa le aiba orice barbat. Nu sunt mofturi ci, ele exista de cand lumea si pamantul.
 Chiar daca nu-ti place sa porti cravata , papion , etc, este bine sa le ai , macar cate un produs din fiecare.
  Cravata, papionul, lavaliera (acea cravata mai mica si mult mai lata), esarfa, batista de buzunar din matase, bretelele, cureaua, braul, butonii,palaria, sapca, baticul, manusile , ceasul, incaltamintea si gentile masculine , toate sunt accesorii  pe care trebuie sa le ai.
Exista camasi pentru papion, camasi pentru cravata sau mixte. Aveti forma clasica sau slim pentru camasi . Slimul pentru cei fitt , fara burta, cei cu burta optati pentru forma clasica.
 Exista camasi speciale pentru butoni, o sa vedeti ca este difernta la manseta fata de cea cu nasturi. Daca vrei sa ai o aparitie wow alege o  camasa cu butoni , probeaz-o si ai sa vezi la ce ma refer.
 Incearca pentru un eveniment imprortant o tinuta alcatuita din : Camasa pentru butoni, papion, pantaloni slim. pantofi din piele lacuita, o batista de buzunar si crede-ma esti wow . De asemenea poarta vesta. In ultimii ani vestele masculine au revenit in forta. Din imaginile de mai jos te poti inspira :)
                                            Te pup cu stil !





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu