Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

marți, 26 mai 2015

Domnilor , articole care NU trebuie sa va lipseasca din garderoba !

   A venit si randul domnilor sa le spun cateva trucuri pentru tinute wow. Desi poate pentru unii domni si doamne li se pare mai greu accesorizarea sau alcatuirea unei tinute masculine, mie mi se pare mai usor si o sa va spun si voua cum.
  Intr-adevar, din pacate magazinele vestimentare sunt mai multe si mai diversificate pentru  doamne. Insa, in ultimii ani , moda masculina isi face loc , iar articolele si magazinele masculine se gasesc mai usor.
  Eu recomand sacoul de catifea , preferabil negru sau bleumarine, pentru domnii conservatori, Daca esti in schimb extravertit poti cu usurinta sa abordezi si alte culori sau mixuri de culori.
   De ce recomand acest tip de sacou?
 Recomand acest tip de sacou datorita materialului, catifeaua este un material pretios dar versatil.
  Unde sa-l  porti si cum ?
 Daca ai un eveniment ; nunta , botez, sigur cu acest sacou nu vei da gres. Poti sa-l porti cu  jeansi  sau pantaloni stofa pentru sacou. Combina- l cu camasa ( cravata, papion, bretele) aici ramane la alegerea ta cu ce tip de accesoriu te simti mai bine. Intodeauna trebuie sa tii cont de locatia unde are loc evenimentul pentru a-ti forma o tinuta .
  Poti sa porti sacoul de catifea la club, la o petrecere, o intalnire , etc. Datorita materialului ( catifea) vei avea un aer aristocrat. In trecut catifeaua se purta si si-o permiteau doar cei cu sange albastru.
 In zilele noastre poti sa gasesti mai multe tipuri : raiata, mai subtire sau mai tare.
 Alege croiul care ti se potriveste nu cel care este la moda in acel moment. De ce iti recomand asa? pentru ca , sacoul de catifea nu se va demoda niciodata.
 Ca sa ma fac mai usor inteleasa de ce este un articol vestimentar masculin " must have"( pe care trebuie sa-l ai) , imaginile de mai jos iti vor arata idei de tinute si versatilitatea sacoului de catifea .
                                                Te pup cu stil !











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu