Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

joi, 2 iulie 2015

Hainele, ne fac mai frumosi ?!


     Subiectul de azi inseamna : sanatate, creativitate , atitudine. Cred ca majoritatea am auzit de proverbul " Haina il face pe om". Aici jumatate este adevar si jumatate fals. Da, haina il face pe om , dar si omul da viata hainelor. Cand vine vorba de vestimentatie , nu tot ce e scump si in trend va arata wow pe tine. De ce ? pentru ca intra in "joc" atitudinea. Atitudinea da viata hainelor, le transforma poate din simple carpe in articole super wow. Atitudinea vestimentara se simte , nu se invata .  Cum sa simti "atitudinea vestimentara" ? Pai mai intai trebuie  sa-ti cunosti corpul, ce e de aratat si ce nu e de aratat " ascuns", Sa intelegi ce inseamna echilibru vestimentar. Care sunt culorile potrivite tenului tau si croiurile potrivite fizicului tau.
   Daca vrei sa ai o atitudine de diva sau super star, atunci trebuie sa ai mai multa grija de tine. Trebuie sa inveti sa-ti ingrijesti corpul si cum sa-l mentii. Cu siguranta cunosti persoane care orice  vor imbraca va sta super bine pe ei. Ei bine acele pesrsoane (majoritatea) fac ceva si pentru fizicul lor, practica sportul sau activitati sportive ce le dau o stare de fericire  si un tonus bun. Stare de fericire, tonus bun = ATITUDINE.
   Fa ceva pentru tine cand te privesti in oglinda , nu pentru cei de pe langa tine. Degeaba vrei  sa pari wow in ochii femeilor sau  al barbatilor, daca atunci cand te privesti in oglinda tu in interiorul tau nu ai starea aia de bine de diva.
  Deci hainele ne ajuta si ele sa fim mai frumosi pe exterior, ce se afla pe sub haine doar tu poti face sa fie minunat. Iar ce este la exterior este acoperit de o haina buna , croi bun, material de calitate, dar daca interiorul este cam "daramat" oricat de wow sunt articolele nu te vor face fericit, nu vor arata ca in pozele din revista care te-a facut sa le cumeri, pentru ca ele isi fac treaba pe  jumatate, cealalta jumatate depinde doar de tine. Haina trebuie sa stii cum sa o porti, nu conteaza daca e brand sau no name, tu ii dai valoare, prin prezenta ta, prin atitudinea cu  care o porti. Cred ca stim cu totii "tratamentul tristetii sau al supararii" cel putin la femei , shopping-ul. Dar degeaba te duci la shopping cu ideea ca-ti cumperi ceva misto si-ti mai trece din suparare, daca nu esti multumit(a ) de tine fizic , e posibil ca sedinta asta "terapie  prin  shopping" sa te intristeze mai mult decat erai inainte :(,
      In concluzie nu doar hainele ne fac fericiti pentru ca porti un brand anume , ci pentru ca ai un corp armonios pe care sti cum sa-l imbraci, iar ceea ce pui pe el arata wow prin atitudinea pe care o adaugi.
                           
                                         Te pup cu stil :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu