Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

luni, 6 iulie 2015

FAKE MANIA ( de ce cumparam fake-uri) !!!

      Hello, astazi am hotarat sa vorbesc despre mania fake-urilor. O sa spun parerea mea despre achizitionarea hainelor fake, motivele dar si ce recomand in locul hainelor fake sau accesoriilor fake  ( copie dupa brand-uri de top).
     De ce cumpara omul fake?! Pai cumpara fake pentru a-si contura o imagine de om cu bani crezand ca asa poate intra in cercuri mai bune sau pur si simplu pentru a se da mare in fata prietenilor . Problema este ca sunt destule persone care isi vor  da seama de diferentele intre fake si original. Asa ca, daca ai impresia ca asa iti vei ridica statutul te inseli amarnic. Nu vreau sa cred ca cei care achizitoneaza haine de firma  , prea ieftine, brand-uri  chiar cred ca acelea sunt originale.  Din pacate calitatea acestora se va vedea destul de repede in timp. Culoarea se decoloreaza , se rup, dezlipesc etc..
   Ce nu prea inteleg este de ce unele domnisoare prefera sa cumpere o geanta fake , in locul unei genti no name dar din piele si cu un design frumos. De expemplu o geanta fake cu pret de peste 3-4000 euro , se cumpara cu  vreo 200 euro ( pretul acesta este pentru o geanta fake destul de bine facuta, o copie foarte apropiata de original). Sa inteleg , ca aceste domnisoare prefera sa creada ca au facut o alegere wow si ca asa vor fi mai admirate. Sincer fetelor, domnilor, nu asa sta treaba. In primul rand asa cum tu preferi sa te imbraci cu falsuri din cap pana in picioare, nu faci altceva decat sa spui "pe fata" realitatea despre tine.
  Daca iti permiti sa dai 200 euro pe ceva neoriginal, este clar ca poti cheltui aceeasi suma pe articole no name dar bine croite din matreriale bune nefiind copii mai bine sau mai putin bine facute. In acelasi timp daca nivelul tau financiar este peste mediu, alege creatorii romani. Designerii romani sunt foarte apreciati in strainatate,  mai mult decat in Romanaia :(.
   Asa ca lasati fake-urile nu faceti altceva decat sa va pacaliti pe voi, pe cei de langa voi ii intereseaza mai mult sau mai putin ceea ce purtati, iar daca sunt interesati cu siguranta aceeia stiu sa faca diferenta intre original si fals. Ramane la latitudinea voastra in ce oala vreti sa intrati.
   Cumparati articole romanesti croite de designeri romani , nu fake-uri de nume mari. Achizitionati accesorii de buna calitate la acelasi pret sau mai jos decat fake-urile si o sa vedeti ca vor tine mai mult timp. Achizitionati genti si pantofi din piele in locul celor  copiate dupa firmele mari.
   Cand iti vei permite sa cumperi un articol original , ca e redus sau ca atunci chiar iti permiti , o sa vezi ca diferentele exista si sunt vizibile.
  Chiar daca nu ai bani pentru accesorii din piele  ,cu  banii pe care ii dai pentru o copie ieftina de firma, poti sa-ti achizitionezi modele mult mai bine facute de firme medium ( Zara, Berska, H&M,...ETC)  pentru buzunarul  tuturor.
                 Te pup cu stil :) !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu