Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

luni, 14 septembrie 2015

CUM SA AI NUNTA IDEALA STILULUI TAU ( alegerea rochiei, costumului, locatiei , etc ,,,) 1

 

    Organizarea  nuntilor, pentru unii o placere, pentru altii o durere.  Cand vine vorba de pasul cel mare, organizarea nuntii, sunt personane carora le place si-si doresc sa se implice in  organizare, sunt persone care chiar daca si-ar dori sa se implice n-au timp. Ce e de facut cand intampini situatii de genul :- nu ai bani sa platesti o firma de organizari evenimente
           - nu ai timp sa te ocupi de nunta ta
           - nu sti ce tip de rochie ti se potriveste
           - vrei o rochie mai speciala dar costul este peste bugetul tau
           - nu sti ce costum ti se potriveste
           - nu ai idee ce sa oferi ca si marturii, etc....

Prin acest articol o sa incerc sa acopar o arie cat mai mare de raspunsuri, atat pentru cele de mai sus puse cat si pentru altele. Si cum totul are un inceput sa incepem cu inceputul :)
 Ca sa ai o nunta asa cum ai visat-o tre sa tii cont de mai multe detalii , unele mai  mici ( care fac diferenta) altele mai mari ( sunt bazice).
  Daca vrei sa pornesti cu dreptul trebuie sa sti exact care este bugetul vostru pentru nunta si cati invitati aveti, De ce sunt aceste 2 aspecte importante ? Deoarece , stiind bugetul iti dai seama unde si ce posibilitati de saloane iti permiti. In functie de nr de invitati sti si ce salon sa alegi. Saloanele se inchiriaza in functie de nr invitatilor . Cu cat mai multi invitati cu atat sala este mai mare. Daca te intrebi ceva de genul: " si daca am mai putini invitati si vreau o sala mai mare ,nu se poate"? Ba da , se poate, doar ca vei plati pentru un nr mai mare de persone, un cost mai ridicat.
     Sunt cupluri care isi permit angajarea unei firme de organizari evenimente , iar asa mai scapa de ceva batai de cap. Chiar daca iti permiti o firma de organizari evenimente  , iar tu vrei ca nunta ta sa fie intr-un anume fel, tot trebuie sa-ti aloci niste timp pentru anumite alegeri. Cum iti doresti sa ai florile, aspectul meselor, aspectul salonului, testarea mancarii, playlist-ul, fotograful, s.a.m.d....
 Daca nu ai bani pentru o formatie sau solist sa cante live, atunci fa o lista cu muzica care iti place tie si sotului tau si cu care crezi ca invitatii tai se vor delecta si vorbeste cu DJ-ul sa va faca un playlist. Poti sa nu te implici in alegerea muzicii , dar asta inseamna sa te lasi pe mana DJ-ului, si din pacate dar si fericire nici o nunta nu seamna cu alta. Parerea mea daca nu iti alegi tu playlist-ul , arunca un ochi peste ceea ce vrea DJ-ul sa puna la nunta.
  Daca iti permiti sa-ti alegi o formatie sau un solist iti recomand sa-i sa asculti si sa-i intrebi care este repertoriul lor pentru o nunta in stilul vostru.
  Asa ca , daca ti-ai imaginat o anumita poveste, creioneaz-o . Fa o armonie din muzica, decor, vestimentatia voastra  si a personalitatii voastre.
   Deci in concluzie : Primul lucru de luat in calcul dupa stabilirea datei este bugetul, dupa buget incepe nebunia. Sa nu crezi ca doar daca ai bani iese ceva wow, nu este asa. Poti sa ai bani dar sa faci alegeri gresite din lipsa de interes sau comoditate. In acelasi timp cu un buget modest dar bine structurat poti sa ai nunta visurilor tale.


 







 In articolele urmatoare voi continua cu nunta perfecta pentru tine si stilul tau .
 Te pup cu stil :)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu