Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

luni, 4 ianuarie 2016

Hello 2016, uite ce sa porti in 2016 (trend, culori, croi) dama & barbat

La multi ani 2016, un an nou frumos , cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor. Din punct de vedere stilistic, anul 2016 nu vine cu schimbari majore de stil sau croi. Diferentele se vor simti in nuante. Culorile 2016 sunt pastelate. 2 nunate le veti auzi foarte des : Serenety  ( o nuanta bleu-gry, o nuanta cosmica si un roze pal deschis, Rose quartz) aceste 2 nuante vor fi vedetele anului 2016. De asemenea culorile metalice (auriu-argintiu)  sunt in trend, se vor purta masiv mai ales in incaltaminte.
   Stilul rock nu iese din trend, ramane un must de sezon. Geaca tip motor, colantii piele, bocancii raman in trend.( un sezon bogat si nu foarte diferit de ultimii 2 ani).
   Pentru persoanele indragostite de stilul romantic , dantela, tulle-ul, raman in trend. Incearca sa combini stilurile. De exemplu o geaca tip motor cu o fusta tulle , accesorizata in stilul tau sigur este un wow. Ai inceredere si combina stilul romantic cu cel rock. Acesta tinuta o poti purta atat cu  bocanci dar si cu o pereche stilletto.
  Legat de croi. Nici pe aceasta zona nu sunt mari modificari. Fusta scurta trapez ramane in trend, volumele raman pe pozitii . Anii 20-70 raman inca un hot must . Palariile , gentile  mari, posetele mici dar luxoase, accesoriile xxl. Pantalonii sunt impartiti in functie de stilul si comoditatea ta. Se poarta pantalonul pescaresc 1\3, drept usor evazat la baza, pantalonul evazat , pantalonul cu glezna libera si croi conic, colantii piele , pantalonii piele. Sezonul acesta promoveaza pantalonii scurti drept vedeta . Sunt comozi si se vor gasi in diverse nuante si texturi. Ai grija la lungimea lor in functie de forma siluetei tale. Daca vrei sa-ti cunosti mai bine forma siluetei tale , citeste articolele mele despre siluete ( inclusiv despre ce tip de pantalon se potriveste cui) sau cauta pe internet.
    Pentru tinutele de seara, alege paietele, lame-ul, matasea, dantela, tulle, tafta... imprimeurile vesele, colorate. Mustarul, maronul, sunt la fel de prezente. Deci in concluzie, nu arunca ceea ce ai investit in ultimii ani, acum e momentul sa le combini si sa cumperi doar accesorii pentru a-ti transforma tinutele . Anul 2016 este un mixt de  vintage cu metalic, creativitate si curaj. Din imaginile de mai jos te poti inspira, pana data  viitoare te pup cu stil & inspiratie! 😘

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu