Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

luni, 27 aprilie 2015

SILUETA TIP CLEPSIDRA


   Cum sa te recunosti: - trunchi mic sau mediu
                                     - bust mediu sau mare
                                     - talia este definita, mica sau medie
                                     - solduri rotunjoare
                                     - posterior rotund, mediu sau mare
                                     - picioare zvelte

 Acest tip de silueta este cel mai usor de armonizat. Linia umerilor este bine proportionata fata de solduri, talia definita si picioarele supebe te ajuta sa te transformi intr-o vedeta de cinema. Pentru fetele cu silueta clepsidra si bust mai mic va recomnd sutiene cu intaritura metalica si buretel subtire, pentru a echilibra soldurile si posteriorul. Iti recomand sa porti articole cambrate pentru a evidentia talia si armonia corpului.

 PANTALONII

FARA PLIURI : talie joasa fara pliuri, din lana de greutate medie sau din amestecuri de calitate. Felele mai inalte pot incerca si pantalonul cu crac mai larg. Nu uita de lungime care trebuie sa fie adecvata pentru un pantof cu toc.
 Poti sa porti pantaloni semievazati sau evazati in culori inchise.


 BLUGII

Ii recomand pe cei inchisi elastici. In functie de cat de plin iti este posteriorul si cat de lungi ai picioarele, incearca sa variezi largimea tivului de la semievazat la evazat, ca si inaltimea taliei , talie joasa si pelvis. E bine sa-ti accentuezi rotunjimea soldurilor dar fara a exagera.


PANTALONII SCURTI


Acestui tip de silueta pantalonii scurti se potrivesc de minune. Ii poti purta atat cu inclataminte joasa cat si toc sau platforma.


BLUZELE

Le recomand pe cele simple, fara ornamente. Cauta materiale cu drapaj pe rotunjimile tale, care sa-ti urmareasca contururile naturale fara a le strange. Bluze simple usor cambrate cu, cusaturi , pense , cute, pentru a-ti pune in valoare bustul.
Bluzele petrecute cu decolteu adanc in V.


TAIOARE SI MANTOURI


Le recomand pe cele cambrate in talie. Jacheta de blug  cu, croiala  cambrata . Poarta curele in talie pentru a armoniza silueta si pentru a pune in valoare clepsidra. Oricum esti cea mai avantajata , deoarece silueta ta e usor adaptabila in cat mai multe tinute.


ROCHIILE

Rochie-furou, cu corsaj gen maiou, petrecuta, fara bretele. Alege materiale fluide, usoare pentru a-ti pune in valoare armonia siluetei.

Te poti inspira din imaginile de mai jos :

 TRUCURI PENTRU SILUETA TIP CLEPSIDRA


 Poti sa inlocuiesit cu succes jeans-ul cu : pielea intoarsa, raiat, dungile verticale apropiate, catifeaua.
 Sa iei mereu in calcul  inaltimea ta si lungimea picioarelor in alegerea pantalonilor scurti. Evita-i pe cei cu tivul exact la mijlocul coapsei, acestia iti vor lati si scurta optic linia corpului.Alege ceva ori mai scurt ori mai lung decat acest punct de mijloc.




 

Nu uita: Tpiul silueta este idealul feminin. Trucurile si sfaturile in stilism sunt fix pentru a remodela femeia in silueta clepsidra. De ce? Pentru ca echilibrand partea superioara cu cea inferioara cu un punct de mijoc se armonizeaza silueta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu