Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

miercuri, 29 aprilie 2015

SILUETA TIP COLOANA SAU DREPTUNGHI

 

   Cum sa te recunosti :-  umeri medii sau lati ( mai lati decat soldurile)
                                     - bust intre mediu sau foarte plin
                                     - talie dreapta scurta sau medie
                                     - solduri inguste
                                     - picioare subtiri

  Tipul tau de silueta iti ofera o mare gama de optiuni. Daca esti subtirica si cu silueta baietoasa, vom cauta formele si detaliile ce iti definesc talia.
 
Bluzele 

 Modelele uni iti fac torsul sa para mai subtire  si mai lung ( indulcindu-ti linia umerilor ). In schimb, poti sa porti cam orice tip de pantalon sau fusta.

Pantalonii

Avand soldurile si picioarele subtiri , poti sa alegi cam toate genurile. Poti sa porti croieli fine :salvari, evazati, crac larg , lungi pana in pamant , 3/4, etc. Nu uita insa si de inaltimea ta.

Blugii

Poti sa alegi cam tot. orice model si lungime , silueta te ajuta.

Fustele

Poarta fuste cu drapaj cu forma plina . lungimea pana la genunchi. Poarta buzunarele in fata , iti vor crea rotunjimi. Poti sa porti fuste plisate, crete cu volane, Cu bucati triunghiulare de material , inserate deasupra tivului, pentru a da forma. Poti sa porti clos, umbrela , evazata. Daca o alegi pe cea tubulara , alege una fara betelie, cu o lungime imediata sub genunchi si tocuri inalte.


Cardiganuri, camasi, jachete

Alegele pe cele cu decolteu in U SI V  din tricot de casmir , bumbac elastic. Bluzele petrecute la spate;  alege-le pe cele dintr-un material cu drapaj. Tricouri de matase , jerseu mat, vascoza,
Jachetele , alegele pe cele tip camasa , forme subtile, fara detalii pe bust cu buzunare si garnituri la nivelul soldului.
Jachetele / mantou cu , curea; Alegele pe cele cu umeri fara pernute cu lungimea pana la pelvis in cazul jechetelor , iar in cazul mantourilor pana sub genunchi.Aseaza cureaua sau cordonul la mijloc, deasupra taliei naturale , pana sub bust.

Rochiile

Daca le alegi pe cele tubulare, sa fie semicambrata pe talie  sau dreapta daca ai bustul si torsul mai pline. Lungimea ideala este cea pana la genunchi , poart-o cu tocuri inalte.Cauta materiale moi, matasea si jerseu. Decolteuri U sau V .
Poti sa porti si rochii gen tunica cu sandale cu talpa joasa; fara bretele , ingusta si croiala dreapta cu fusta tubulara sau clos.Rochie camasa sau mantou, Alege o croiala usor cambrata sau dreapta cu lungimea pana la genunchi.
Petrecuta, gen halat, chimono.

Din imaginile de mai jos poti sa te inspiri :




 TRUCURI VESTIMENTARE PENTRU SILUETA COLOANA 

Daca ai fesele palte, evita talia foarte joasa , iti va accentua acest aspect.Incearca variantele cu talia mai inalta pe sold cu o curea marcata de inaltime medie. Vei crea iluzia de fese mai rotunde si mai pline.
 Pentru pantalonii scurti nu purta adidasi masivi, nu te vor avantaja.  Alege un tenis clasic sau o sanda finuta cu talpa joasa.
 Daca ai talia scurta alege camasi pe care sa le poti purta peste pantaloni cu lungimea pana la pelvis.


In articolele viitoare continuam cu , cunoasterea siluetei si sfaturi , trucuri pentru.
                                                                                 Va pup cu stil !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu