Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

vineri, 19 iunie 2015

Accesorizarea in functie de sezon :) Palariile si Esarfele (salul) :)

   
    Doamnelor astazi vorbim despre accesorii. Accesoriile sunt foarte importante de achizitionat. Cand zic accesorii ma gandesc la :
-palarii, sepci, turbane, bendite, clame, agrafe, coliere, lanturi, bratari ( maini si picioare) inele, cercei ceasuri, manusi, fulare, caciuli, curele,genti, brauri, pantofi, sandale, ghete, cizme, adidasi...etc
 Pentru vara recomand:

-palariile , sepcile, turbanele, coliere, esarfe, bratari. Palariile nu se vor demoda niciodata. Ca sa-ti gasesti palaria potrivita trebuie sa probezi mai multe modele. Cu borul ( marginea) mai lata sau mai ingusta. De obicei omul spune nu-mi sta bine , desi niciodata nu a probat vreo palarie, sau daca a probat  si a zis nu-mi sta bine , marimea  sau un modelul a fost  nepotrivit. Am zis marimea , deoarece palariile sunt si ele pe marimi ,in functie de circumferinta capului. De obicei masura este trecuta in interiorul palariei, daca nu scrie atunci ne ramane probatul . Daca vreti sa va masurati acasa, luati un cm pentru croitorie si masurati circumferinta capului deasupra sprancenelor.
 Recomand accesoriile din metal sau lemn in locul celor de plastic. Nu evitati sa incercati aceesorii noi iti vor fi de mare ajutor in transformarea unei tinute.
 In sezonul de vara trebuie sa ai macar o esarfa (sal)  mare si lata. Din acea esarfa (sal)  iti poti face turban, rochita sau o fusta de plaja , etc .Esarfa  (sal) este un articol, accesoriu foarte versatil. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti lasi imaginatia sa prinda contur sau sa te inspiri din reviste (internet). In articolele viitoare vorbim despre restul accesoriilor si necesitatea lor .Din imaginile de mai jos te poti inspira :)

                     Va pup cu stil :)























                                               

                                                                             

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu