Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

luni, 22 iunie 2015

Ce purtam vara la mare sau in vacanta :)


 Cred ca au fost multe dati in care ne-am intrebat ce sa purtam la mare sau in vacante. Eu propun o garderoba cat mai simpla cu articole asortabile intre ele. Alege culorile deschise , croiuri vaporoase , evita elastanul, acrilul, nailonul, vascoza  pe cat posibil, alege bumbacul , inul, matasea, voal ,dantela etc . Materiale naturale care permit aerisirea pielii. Daca nu gasesti articolele care-ti plac doar din bumbac sa zicem , atunci cauta combinatiile de texturi dar proportia bumbacului sa fie majoritara.
 Sa ai in bagaj : o rochita vaporoasa de lungime medie, o pereche de  pantaoni scurti , ( daca nu stii ce ti se potriveste citeste descrierile de la forma siluetei tale) , maieu, sacou, palarie  pentru soare , slapi , ochelari de soare, o camasa oversize pe care o poti purta in mai multe feluri , in functie de imaginatia ta. Platforme , geanta pentru plaja, creama de bronzat.
  Nu uita sa ai in bagaj macar o tinuta de seara , pentru iesirile la restaurant sau club. Nu ai de ce sa-ti cari tot sifonierul cu tine. Alege hainele tale versatile , sau cele usor asortabile, asa vei avea mai mult spatiu in bagaj, mai putina greutate. Cumpara haine versatile, sunt investitii sigure si ai mai multe articole in 1 . Din punct de vedere al  culorilor pentru vacanta  alege : culorile deschise, imprimeurile vesele si bineinteles non culoarea alb. Negrul sau culorile inchise combinale cu cele deschise sau alege doar un articol din tinuta sa fie inchis la culoare. Iti doresc vacante frumoase in haine frumoase alese fix pentru silueta ta :)
                                                                   Te pup cu stil :)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu