Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

vineri, 12 iunie 2015

Ce inseamna sa ai stil !

 A avea stil inseamna sa ai grija de tot ansamblul persoanei tale. A avea stil nu inseamna a fii o fashionista mereu in trend . Stilul merge mana in mana cu atitudinea persoanei. O atitudine increzatoare face minuni. Cand vorbim de stil inseamna sa luam in considerare incepand din cap si pana in picioare.
 O persoana cu stil stie ca trebuie sa armonizeze culoarea ochilor, a parului si a pielii. Asa ca, nu doar haina sau bradnd-ul conteaza. Aspectul ingrijit este primul pas .
 Invata sa-ti cunosti corpul, ceea ce trebuie scos in evidenta si ce trebuie ascuns. Odata gasit o sa fie mult mai simplu. Nu tot ceea ce e in trend sau ( se poarta) trebuie sa le porti si tu daca nu ti se potriveste. Oricum marile case de moda au luat de ceva timp in considerare acest aspect , asa ca in noile tendinte gasesti mai multe stiluri. Iar ca treaba sa fie mai simpla , in fiecare sezon apar nunate , culori vedeta, fix pentru a "ajuta, sa fii in trend.
Cumpara pentru garderoba ta articole "Must have" , articole cu croiala pentru silueta ta, pe care le poti combina cu nuanta vedeta a sezonului si accesorii.
Nu investii in multe articole sezoniere deoarece anul viitor nu se vor mai purta. Daca vrei sa sti care sunt articolele "  must have" ce nu trebuie sa lipsesca din garderoba ta, le poti gasi in articolele mele anterioare..
Ingrijirea personala este foarte importanta. Degeaba ai super brad-uri pe tine  daca unghiile de la maini si picioare nu au un aspect frumos. Degeaba ai un colier superb daca parului tau nu-i dai importanta si tot asa mai departe.
A avea stil inseamna sa ai eleganta in mers si in vorbire , sa cunosti bunele maniere, sa-ti cunosti corpul.
In articolul viitor te voi invata cum sa-ti creezi o tinuta , o imagine in functie de momentul  zilei si al locatiei.
                                       Te pup cu stil !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu