Meniu Sus

css3menu.com

web menu by Css3Menu.com

miercuri, 10 iunie 2015

Domnilor, pentru a alege o camasa corect tineti cont de urmatorii pasi :


  Din pacate tot vad in ultimul timp cum multi barbati nu-si aleg corect masura camasilor. Acest lucru se intampla deoarece majoritatea tin cont doar de masura pieptului. Insa corect este sa tineti minte mai multe tipsuri.
  Tineti cont de : - masura pieptului
                           - deschiderea gulerului
                           - lungimea manecilor
                           - latimea umerilor
Mai intai trebuie sa-ti alegi ce anume vrei sa-ti cumperi. Din punct de vedere al materialului eu iti recomand bumbacul, deoarece pielea respira mai bine, iar bumbacul este materialul ce se aseaza cel mai bine pe corp. Dupa ce ai gasit modelul care se aseaza pe tine cel mai bine urmarind pasii de mai sus, mai incearca un mic truc : introdu camasa in pantaloni iar daca , camasa sta umflata deasupra curelei inseamna ca ai ales o marime gresita.
 Ai grija la guler sa nu te incomodeze. Daca nu gasesti trecut pe guler masura lui, atunci incearca trucul cu cele 3 degete. Introdu 3 degete maxim intre guler si gat cu gulerul inchis si camasa la toti nasturii.
 Lungimea manecii este deasemenea importanta. Pentru o camasa pe care vrei sa o porti fara vesta sau jacheta , lungimea manecii trebuie sa se termine fix sub osul incheieturii.
 Daca o vei purta cu vesta si sau jacheta atunci lungimea manecilor trebuie sa fie mai lunga cu 2, 3 cm sub incheietura, pentru a se vedea o parte din  manseta elegant sub jacheta. Intinde mainile in fata si tine cont ca lungimea manecilor si a mansetelor nu depasesc incheietura.
Ca sa-ti gasesti lungimea umerilor potrivita tie, cauta  cusatura care leaga manecile de trupul camasii.
Din imaginile de mai jos te poti inspira :)



 Te pup cu stil :)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu